uleiul de caise

De multe ori, natura ne ofera adevarate bogatii de care ne bucuram prea putin, in necunostinta de cauza. Una dintre aceste bogatii este uleiul de caise sau mai exact uleiul din samburi de caise. Este un ulei bogat in Omega 9 si Omega 6 si se dovedeste a fi extrem de eficient in tratarea unui numar mare de afectiuni si evident, in hranirea si hidratarea pielii. Uleiul de caise contine si vitaminele A, c si E. Ceea ce ii sporeste eficienta.

Uleiul de caise – beneficii

Uleiul de caise gasit in comert poate sa fie folosit cu succes pentru hranirea si hidratarea pielii sau pentru hranirea parului.
Pentru piele reuseste sa aiba efecte deosebite. In primul rand este hidratant, avand beneficii rapide asupra pielii uscate, sensibile sau grase. Il poti integra cu usurinta in rutina zilnica de infrumusetare, pentru ca nu lasa pete pe haine si poti sa il amesteci cu crema de corp.
De asemenea, este hranitor pentru piele, avand un continut bogat de acid gama-linoleic si este echilibrant, fiind absorbit cu usurinta de piele.

Pentru par, acest ulei are efecte impresionante. Nu trebuie sa investesti o multime de bani pe produse scumpe, in conditiile in care poate sa ofere stralucire suvitelor de par, poate sa vindece radacinile si poate sa maseze extrem de bine scalpul. Il poti lasa sa actioneze este noapte si te vei bucura in fiecare dimineata de un par de invidiat.
Uleiul de caise este un ulei ieftin, pe care il poti gasi destul de usor si care are proprietati care te vor uimi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *