tigarile electronice beneficii

Tigarile electronice au devenit rapid o alternativa apreciata la tigarile din tutun sau la trabucuri. Daca vrei sa simti satisfactia pe care ti-o ofera tigara de tutun, dar doresti sa incerci ceva diferit, incearca tigara electronica, deoarece vei avea parte de o multime de beneficii! Afla mai multe despre avantajele acestui dispozitiv in randurile de mai jos.

1. Iti ofera sansa de a fuma in multe locuri.

Restrictiile la fumat cresc tot timpul, iar majoritatea fumatorilor se lupta acum sa gaseasca un loc in care sa li se permita sa aprinda o tigara. In timp ce reglementarile privind utilizarea tigarii electronice variaza in functie de stat sau de oras, acestea sunt de obicei mai putin restrictive decat cele ce vizeaza produsele din tutun. Tigara electronica insa poate fi folosita in majoritatea spatiilor inchise.

2. Tigarile electronice imbunatatesc simtul mirosului.

Consumul de tigari traditionale reduce dramatic simtul mirosului. Acest lucru se intampla atat de incet incat este imposibil sa il observi. Cand treci la tigarile electronice, totusi, vei observa ca simtul tau olfactiv este mult mai puternic.

3. Imbunatatesc simtul gustului.

Fumul si grudronul din tigarile traditionale afecteaza simtul gustului, un alt simt pe care este foarte probabil sa il pierzi fara sa sesizezi. Renuntand insa la tigarile traditionale in favoarea celor electronice, abilitatea ta de a simti iar aromele delicate ale alimentelor se va imbunatati considerabil.

4. Imbunatatesc respiratia si circulatia sangelui in corp.

Efectele clare ale utilizarii tigarii electronice asupra sanatatii nu sunt inca bine stabilite, dar impactul tigarilor din tutun este bine cunoscut. Cea mai mare diferenta intre tigara electronica si cea traditionala este prezenta fumului si, in special, a gudronului. Acest fum deterioreaza plamanii si reduce circulatia sangelui. Daca renunti la fumat, vei observa ca in scurt timp vei putea respira mai usor si ca nu vei mai obosi atat de repede.

5. Nu te obliga sa folosesti o scrumiera.

Scrumiera este un accesoriu necesar daca fumezi tigari traditionale. Folosind tigara electronica, nu mai produci cenusa si, prin urmare, nu mai ai nevoie de scrumiera.

6. Nu ai nevoie de foc.

In utilizarea tigarii electronice nu exista combustie implicata. Acest dispozitiv se incalzeste cu ajutorul unei baterii, astfel ca nu mai ai nevoie de chibrituri sau de brichete la indemana de fiecare data cand simti nevoia de a fuma. In plus, cu totii stim cat de periculos este focul daca nu suntem atenti cu el.

7. Au nivelul de nicotina ajustabil.

Folosind tigara electronica, poti consuma nivelul de nicotina pe care ti-l doresti. Asadar, daca doresti sa renunti la nicotina candva in viitor, poti sa faci acest lucru treptat, tot diminuandu-i nivelul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *