tigara electronica

Este foarte greu sa spui despre un produs care poate genera dependenta ca este bun, insa daca il compari cu un alt produs, care produce mult mai multe pagube, atunci cu siguranta o astfel de afirmatie isi gaseste locul. Este cazul tigarii electronice, un produs care in cei peste 12 ani de viata a creat o multime de dispute si a irosit extrem de multa cerneala si butonari pe tastatura. Tigara electronica este un produs electronic ce are rolul de a inlocui tigara clasica, oferind aceeasi experienta, insa cu mult mai putine riscuri.

Partea buna este ca isi atinge scopul cu varf si indesat, insa partea proasta este ca nu este 100% sanatoasa. In comparatie cu tigara clasica, din foi, are o multime de avantaje.

Tigara electronica – avantaje

  • Nu genereaza miros neplacut. Unul dintre principalele dezavantaje ale tigarii din tutun, resimtit atat de fumatori, cat si de nefumatori, este mirosul neplacut. Acesta intra in maini si in haine, devenind cu adevarat respingator, chiar si pentru cei care fumeaza.
  • Nu s-a dovedit ca ar contine substante cancerigene. Daca in cazul tigarii din tutun exista mii de substante care pot provoca cancer, in cazul celei electronice nu s-a dovedit inca prezenta acestor substante daunatoare. Este cat se poate de adevarat ca nu este o solutie sanatoasa, insa nici extrem de nesanatoasa nu este.
  • Poate duce la economii. Per total, costul unei tigari electronice este mai mic decat cel al tigarilor, in conditiile in care cheltuielile lunare ale unui fumator care fumeaza un pachet de tigari pe zi pot fi duble sau chiar triple decat ale unui fumator care vapeaza echivalentul unui pachet pe zi.
  • Poate ajuta la reducerea cantitatii de nicotina sau chiar la renuntarea la fumat. Pentru foarte multi fumatori este extrem de greu sa se lase de fumat, in principiu din cauza nicotinei. In tigarile electronice, aceasta substanta extrem de daunatoare care genereaza depenenta, poate sa fie dozata. Astfel, poti sa micsorezi doza treptat, pana in momentul in care te lasi definitiv de fumat.
  • Ofera o flexibilitate foarte mare. Un alt mare plus oferit de tigara electronica este faptul ca asigura o flexibilitate foarte mare, oferind zeci de arome interesante si o varietate uriasa de modele de tigari, atat ca forma, cat si ca marime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *