parbrize auto

Parbrizeonline.ro produce si comercializeaza parbrize auto, lunete, geamuri laterale duplex sau securizate (similare cu originalul) cu grosimi intre 4 si 12mm pentru orice tip de tractor, utilaj autovehicul, camion, autocar in Bacau si in Piatra Neamt, Targu Neamt, Pascani,  Iasi,Buhusi, Roman, Adjud, Focsani, Targu Ocna, Comanesti, Moinesti, Darmanesti, Vaslui, Barlad, Podu Turcului,  Marasesti.

De asemenea va putem oferi din stoc sau la comanda geamuri securizate, duplex, triplex, serigrafiate, sablate, termoizolante, geamuri blindate, geamuri antiglont etc.

Putem oferi parbrize cu tenta, heliomate, cu senzor de ploaie, cu camera, cu headup display, acustice etc. pe original sau de la producatori de parbrize precum Pilkington, Saint Gobain, Guardian, Nordglass, Sekurit, Splintex, Benson, AGC Automotive etc.

Parbrize auto pe parbrizeonline.ro

La noi puteti gasi si accesorii pentru parbrize cum ar fi: chedere, ornamente, adezivi, rame.

Va putem oferi la cerere si montaj pentru ele la sediul nostru sau la domiciuliul dumneavoastra, consultanta si sablonare gratuit.

Daca ne trimiteti rama parbrizului/geamului prin curier, noi va montam geamul GRATUIT si vi-l trimitem ramburs.

Pentru utilajele agricole (tractoare, combine, semanatori..) ca si pentru utilajele de constructii (buldoexcavatoare, vole, autogredere…) va putem oferi geamuri cu rezistenta si grosime mai mare. Geamurile pot fi livrate prin curier rapid (24 de ore) in toata tara.

Parbrizele (lunetele, geamurile laterale) produse de noi sunt cu pana la 80% mai ieftiene fata de cele pe producator sau original.

Geamurile sunt noi ( dar avem si second hand unele repere), se ofera factura si garantie pentru ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *