mobilierul de birou

Mobilierul de birou este o parte importanta a locului de munca. Atunci cand cauti locatia si spatiul potrivit pentru a-ti desfasura activitatea, apare, in mod inevitabil, necesitatea de a alege un mobilier birou adecvat. Design-ul mobilierului trebuie sa fie potrivit pentru toate nevoile angajatilor si sa reflecte intr-o oarecare masura tema companiei. Alegerea mobilei nu trebuie sa fie o sarcina dificila. Masa de birou, de exemplu, trebuie sa ofere suprafata ideala pentru a depozita documente, ecrane de calculator, tastaturi si un telefon.

Conform mobilakoncept, exista 5 factori principali pe care ar trebui sa ii iei in considerare atunci cand esti in cautarea celui mai bun mobilier de birou.

Factorii de luat in calcul cand alegi mobilierul de birou

  1. Confortul. Este foarte important sa alegi un mobilier care sa ofere confort maxim angajatilor. Mesele si scaunele de birou trebuie sa aiba un design care sa permita muncitorilor sa se relaxeze chiar si atunci cand lucreaza.
  2. Functia. Angajatii unei companii trebuie sa dispuna de un mobilier care sa se potriveasca functiei lor. Optiunile de mobila de birou difera de la un simplu angajat la manager si la director general. Biroul directorului, de pilda, trebuie sa fie mai mare. In plus, acesta trebuie sa dispuna de compartimente extinse de depozitare, inclusiv dulapuri si sertare. Pe de alta parte, angajatii obisnuiti au nevoie doar de o masa de birou, cateva sertare si un scaun. Un webdesigner ar avea nevoie de o masa de birou mai mare, in care sa incapa mai multe cabluri, doua ecrane de dimensiuni mari si alte elemente ce tin de hardware.
  3. Aspectul. O piesa buna de mobilier la locul de munca ar trebui sa ofere look-ul perfect al biroului. In acest fel, vei fi in masura sa iti impresionezi clientii atunci cand intra in incinta biroului tau. Inainte de a lua decizia de a cumpara mobila, este important sa iei in considerare cu atentie tema decorului biroului. Mobilierul de birou se gaseste in diferite finisaje, de la furnir la lemn de cires. Este recomandabil ca aspectul biroului sa reproduca imaginea personalitatii si brandul companiei.
  4. Spatiul. Este important sa masori cu exactitate marimea spatiului in care iti desfasori activitatea pentru a determina care ar trebui sa fie dimensiunile pieselor de mobilier de birou pe care le vei achizitiona. In acest fel, vei evita posibilitatea de a cumpara mobilier prea mare sau prea mic pentru spatiul disponibil.
  5. Pretul. Fie ca ne place sau nu, trebuie sa tinem cont si de bani atunci cand cumparam mobilier de birou. Este important ca totalul cheltuielilor sa se incadreze in limitele bugetului tau. Acest lucru nu inseamna, insa, ca trebuie sa cumperi cel mai ieftin mobilier disponibil pe piata. Cu siguranta, nu iti doresti sa te alegi cu un mobilier de proasta calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *