Ce trebuie sa contina lenjeria pentru bebelusi

Lenjeria de pat confortabila pentru bebelusi este extrem de importanta. Confortul reprezinta factorul de diferentiere dintre somnul neintrerupt din timpul noptii al copilului tau si un somn agitat. Majoritatea magazinelor de lenjerii ofera aceste produse speciale.

Cu atat de multe tipuri si modele de lenjerii disponibile pe piata, alegerea celei potrivite pentru bebelusi poate fi o decizie dificila. Din fericire, noi va scapam de aceasta etapa. Pana vei ajunge la finalul acestui articol te vei putea declara expert in privinta lenjeriei de pat pentru bebelusi.

Seturile de lenjerii de pat pentru bebelusi

Lenjeria de pat poate fi achizitionata si sub forma unui set care include cearsaf, pernute de protectie, patura si chiar decoratii pentru patut. Cu toate ca aceste seturi pot parea foarte atragatoare si totodata o buna afacere, nu este intotodeauna asa. Pentru a putea reduce preturile cat mai mult, producatorii apeleaza de cele mai multe ori pentru aceste seturi la materiale de o calitate foarte proasta. Avand in vedere sensibilitatea pielii bebelusilor si nevoia lor crescuta de confort, aceste seturi nu reprezinta cea mai buna alegere.

Care este numarul de fire pentru lenjerie?

Numarul de fire se refera la cantitatea de material folosita intr-un centimetru patrat al lenjeriei pentru bebelusi. Cu cat este mai mare numarul de fire, cu atat mai grele si mai matasoase se vor simti. Lenjeriile de pat bune contin cel putin 200 de fire, iar cele extraordinare peste 400.

Sunt asternuturile potrivite sezonului?

Unul dintre aspectele foarte importante de care trebuie sa tii cont cand alegi lenjeria pentru bebelusi este termperatura de sezon. Lenjeria joaca un rol important in a determina daca copilului ii este prea cald sau prea frig.

Lenjeria din bumbac este perfecta pentru vremea calda, deoarece permite aerului sa circule in jurul corpului si pastreaza o temeratura care ofera confort in timpul somnului. In timpul iernii este recomandata lenjeria de flanel, care capteaza caldura corpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *