Servicii logistice

Orice afacere de succes trebuie sa constientizeze importanta unor servicii logistice realizate profesional, de firme specializate. Indiferent de marimea afacerii tale, vei avea nevoie de servicii logistice, pentru ca vei vrea sa te dezvolti. Daca esti in cautarea unui pachet complet de servicii logistice Bucuresti, iti recomandam compania ID Total.

Cum te ajuta o firma de servicii logistice?

Astfel de servicii, in special daca sunt externalizate, te ajuta sa tii pasul cu cererile clientilor si sa ajungi in fata competitorilor tai. Astfel, nu doar ca primesti un ajutor in gestionarea activitatilor si organizarea stocurilor, dar beneficiezi si de o analiza cu privire la eficienta. Poti afla astfel ce merge bine, ce nu merge, si cum poti sa remediezi problemele.

Servicii de care beneficiezi prin servicii logistice

  • Fie ca este vorba despre transportul produselor de la producator catre magazinele de vanzare sau din depozit catre clienti, o firma logistica se poate ocupa de aceste aspecte.
  • Inventariere marfuri. Pentru a prospera, trebuie sa stii mereu nivelul de stocuri, fluxul acestora si sa il adaptezi cerintei clientilor tai. Pentru a afla toate aceste variabile, ai nevoie de inventar, pe care il poti obtine de la o firma de servicii logistice.
  • Inventarierea activelor. Aceasta activitate cu implicatii contabile, fiscale si legislative sta la baza unei afaceri prospere.
  • Retail audit. Bineinteles, cele mai castigate tipuri de afaceride pe urma serviciilor logistice sunt cele din domeniul de retail. Astfel, puteti cunoaste stocurile de produse dintr-un anumit brand, preturile produselor proprii sau ale concurentei si promotiile existente. De asemenea, puteti afla si traficul existent intr-o locatie si numarul de fete existente pe raft.
  • Aranjare marfa si merchandising. Acest lucru are un impact vizual puternic si ofera un plus de atractivitate magazinului tau.
  • Optimizare aprovizionare.
  • Servicii logistice si metode de depozitare, fie in depozitele proprii sau in depozitele firmei angajate pentru externalizarea acestor activitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *