amenajarea gradinii

O gradina frumoasa iti inveseleste ziua, mai ales daca amenajarea gradinii este impresionant! O poti decora atat de frumos incat o vei face sa para o gradina botanica, un loc care merita vizitat si in care merita sa investesti. Nu iti trebuie multi bani daca ai imaginatie si idei bune pe care le poti pune in aplicare, gradina ta poate arata splendid.

O bicicleta, un scaun sau o roaba decorativa vor da un aer modern gradinii tale. Vopseste obiectul pe care il doresti in culori vii, adauga flori, decoreaza-l cum iti vine in minte si vei vedea ca aspectul gradinii tale se schimba complet.

Pentru amenajarea gradinii tale, poti folosi obiecte la care nici nu te gandesti. Astfel reciclezi unele lucruri si ajuti si la intretinerea mediului.

Poti transforma foarte frumos o cutie de lapte intr-un….ghiveci. Da…poti decora vechea cutie de lapte in asa fel incat sa nu ai macar nici cea mai mica idee ca nu a fost ghiveci pentru flori de la bun inceput.

O noua idee pentru ghivece pentru flori este sa transformi vechiul suport de pantofi. Daca il vei aranja putin vei vedea cum un simplu suport pentru pantofi se transforma intr-un “suport” pentru flori.

Nu uita de masinute decorative. Poti sa folosesti vechile masinute ale copilului drept decoratiuni pentru gradina. Le poti umple cu flori iar efectul deosebit este garantat.

Un leagan in care sa te relaxezi nu trebuie sa lipseasca din nici o gradina, la fel si decoratiunile cu pietre.

Deci, cum ziceam cu putina imaginatie iti vei crea o gradina de vis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *