cumparaturile online

De cate ori ati cumparat online? Poate din lipsa de timp sau poate pentru ca unele magazine sunt doar online si produsele pe care le gasiti acolo arata atat de bine. Cumparaturile online au si ele avantajele si dezavantajele lor.

  • In primul rand este foarte simplu sa cumperi online. Cu cateva click-uri, reusesti sa iti comanzi produsul dorit, fie ca vorbim despre articole vestimentare, mancare, electronice sau electrocasnice.
  • Este si foarte confortabil. Gandeste-te sa mergi o zi intreaga prin magazine si poate sa nici nu iti gasesti ce iti cauti. In schimb, pe internet, din propria locuinta, propria camera si propriul scaun, simplu si rapid iti comanzi ce ai nevoie.
  • Si pentru ca asa cum spuneam si mai devreme, deseori ne confruntam cu problema timpului, magazinele online nu sunt niciodata inchise. Deci poti face cumparaturile online oricand ai nevoie, la orice ora din zi si din noapte.
  • Principalul dezavantaj insa, este in privinta hainelor. Uneori nu este potrivita marimea, si poate nu iti vine asa de bine ca pe manechinul care a prezentat produsul.
  • Un alt dezavantaj este acela ca risti ca materialul sa nu fie chiar asa cum parea in poze, sau ca produsul nu arata chiar asa de bine ca pe site.

Deci…punand in balanta avantaje si dezavantaje…ce alegeti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *