Demolarea balconului pentru reamenajare

Demolarea balconului reprezinta o problema pentru multi oameni care urmaresc redecorarea apartamentului. Un aspect care este de cele mai multe ori ignorat cand vine vorba de amenajarea apartamentului este balconul. Acesta poate reprezenta un spatiu de relaxare si petrecere a timpului liber care ofera totodata priveliste si aer proaspat. Pentru a asigura un spatiu cat mai incapator, se poate impune necesitatea taierii peretilor care permit marirea balconului.

Cum poti mari spatiul prin demolarea controlata?

Exista 2 modalitati aplicabile pentru majoritatea constructiilor unde exista balcon:

  • Taierea peretilor de separare. Daca este vorba mai ales despre blocuri de apartamente mai vechi, majoritatea balcoanelor acestora sunt impartite. Acest lucru crea mici “incaperi” diferite pentru a oferi spatii suplimentare de depozitare. Demolarea acestor pereti de despartire poate crea un spatiu deschis si incapator pe care il puteti decora cum doriti.
  • Demolarea peretilor de legatura. Cand vine vorba despre amenajarea spatiului camerei de zi, de cele mai multe ori se opteaza pentru demolarea peretilor balconului. Astfel, sunt create camerele “open space” care maresc substantial spatiul unei singure camere.

Cu toate ca nu este un proces atat de complicat, se impune necesitatea contractarii unei firme specializate. Muncitorii calificati care dispun de experienta si uneltele necesare iti vor oferi cea mai buna solutie pentru a crea spatiul dorit. Inainte de a incepe demolarea trebuie sa se realizeze o analiza a spatiului. Acest lucru va stabili daca indepartarea peretilor este sigura si nu este afectat structura de rezistenta.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate este recomandata utilizarea unei masini de taiat pereti. Aceste utilaje pot taia fara probleme betonul armat, caramida sau orice alt material dur folosit in constructii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *