mituri despre afiliere

Există o mulțime de mituri despre afiliere, iar acestea pot provoca frecvent companiile sa treaca cu vederea aceste tipuri de programe. Este important să înțelegeți unele dintre aceste mituri, astfel încât să puteți lua deciziile corecte pentru creșterea viitoare a afacerii dumneavoastră.

Fie că sunteți managerul de brand la o multinationala sau marketing director la un start up, initiarea unui program de afiliere solid poate deschide o cale de venituri, fără o mare parte din bataile de cap de obicei asociate cu crearea de noi inițiative de marketing.

Mituri despre afiliere 1: Sisteme de afiliere sunt rapid și ușor de gestionat

Un program de marketing afiliat necesita multa muncă, și în cele mai multe situații există o mulțime de concurență, astfel, cel mai probabil nu o sa iti aduca bani imediat. Proprietarii de afaceri și antreprenorii să presupun că tot ce trebuie să faci este sa configurezi un site și să alegi un afiliat cu care sa te asociezi și apoi doar sa lasi lucrurile să-și urmeze cursul. Dar conform  Three Ladders Marketing, doar 0,6% din afiliatii intervievați au fost în joc din 2013. Acest lucru înseamnă că affiliate marketing are nevoie de timp și efort pentru a creste și a face bani.

Activitatea de marketing afiliat se bazează pe stimularea relatiilor. Poti promova aceste relatii prin:

  •  Aducerea partenerilor potriviți în programul tău
  •  Căutând mereu parteneriate mai bune și mai eficiente
  •  Actualizarea de conținut în mod regulat pentru a menține lucrurile noi și relevante.

Un program de afiliere nu face decat sa aduca trafic pentru site-ul dvs. sau al firmei; Sunteti responsabil de a transforma traficul în conversii.

Mitul 2: Este important sa lucrezi într-o nișă foarte populara și profitabila

Astfel , munca de marketing afiliat va fi rentabila pentru afacerea ta.

O mulțime de companii nici măcar nu se deranjeaza sa incerce un program de marketing afiliat, deoarece ei cred că piața este prea mica. Unele companii vor încerca sa intre pe nișe mari, chiar dacă nu au nici un interes în acea piață.

Este adevărat că nișele populare performeaza mai bine cu affiliate marketing, dar asta nu înseamnă că nu aveți o șansă de reusita. Ramaneti pe directia data de telurile companiei si gasiti programe de afiliere care sunt relevante afacerii dumneavoastra si in timp rezultatele vor aparea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *