locuri de munca bine platite

Este greu sa ne gasim locuri de munca bine platite. In primul rand este greu sa ne gasim un loc de munca. Multi dintre studentii care termina facultatea necesita o perioada lunga de timp pana sa isi gaseasca un job in domeniu sau care macar sa fie asemanator cu ceea ce viseaza ei sa faca.

Angajatorii nu ofera suficiente informatii, lasand ca partea financiara, in general cea care ii intereseaza cel mai mult pe cei care isi cauta un loc de munca, sa fie spusa doar in momentul in care ajung la interviu.

In ultimul timp, cele mai cautat joburi au fost in domeniul vanzarilor, datorita faptului ca reteaua de magazine, super-marketuri sau hiper-marketuri creste pe zi ce trece.

  • Locuri de munca la mare cautare sunt si cele in domniul relatiilor cu clientii. Sunt multi care opteaza pentru aceste locuri de munca, iar companiile care ofera servicii externalizate pentru alte business-uri sunt intr-o continua crestere.
  • Concurenta foarte mare este si in cazul consilierilor de vanzari din cadrul magazinelor de electronice si electrocasnice. De asemenea, reprezentantii medicali, operatorii de pariuri si managerii regionali de vanzari sunt si ei la mare cautare.
  • Alte posturi foarte cautate sunt cele de farmacisti sau asistenti de farmacie. Nu sunt de neglijat nici cele care vizeaza posturile pentru personalul necesar unui vas de croaziera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *