Accesorii de pat pentru dormitor

Ideile simple si inovative pentru accesorii de pat pot transforma intregul spatiu, daca alegi un magazin cu lenjerii de pat calitative. Astfel, vei obtine o camera care sa reflecte cu exactitate stilul tau. Dormitorul reprezinta unul dintre cele mai persoanle spatii din casa, unde vei petrece cea mai mare parte din timpul tau liber. Alegerea accesoriilor potrivite contribuie la un ambient perfect de relaxare.

Accesorii de pat de impact

  • Lenjerii de pat din bumbac satinat. Acest material se distinge prin aspectul fin si placut la atingere, care ofera un grad ridicat de confort. De asemenea, o lenejerie satinata se poate imbina perfect cu un decor din gama “lux”, avand un aspect foarte elegant. Principalul avantaj al lenjeriilor de pat satinate este faptul ca eu o durata medie de viata de aproape 4 ani. Astfel, obtineti un element de decor elegant, care reprezinta o investitie pe termen lung.
  • Aceste accesorii sunt pe cat de versatile si utile pentru aspectul camerei, pe cat sunt de folositoare. Cuverturile pot fi schimbate in functie de anotimp si vin intr-o varietate de culori si modele, cat si materiale. Puteti acoperi aspectul sifonat al lenjeriei de pat cu o cuvertura care va reda eleganta si ordinea intregii camere. Pilotele reprezinta si ele o alternativa la fel de utila.
  • Husa de pat. Acest element serveste drept o metoda suplimentara de protectie a saltelei, impotriva petelor si alte aspecte de murdarie. Husele de pat vin intr-o multitudine de culori, asezandu-se perfect prin sistemul cu elastic pe suprafata saltelei.
  • Pernele decorative. De departe elementul cu cel mai mare impact, pernele decorative pot da un aer nou de fiecare data cand sunt schimbate. Diferite modele sau culori pot fi combinate pentru a obtine un “look” diferit pentru patul tau. Pe langa importanta in design-ul dormitorului, pernele decorative cresc substantial nivelul de confort din timpul somnului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *