camera spion

Daca ai decis ca instalarea unei camere spion iti poate aduce avantaje la munca sau acasa, este bine sa te orientezi spre o camera spion cat mai eficienta. Instalarea camerei trebuie sa se faca cu o foarte mare atentie, forma ei trebuie sa fie cat mai comuna, in asa fel incat sa fie destul de greu de depistat iar dotarile trebuie sa includa anumite functii.

Ce functii trebuie aiba o camera spion?

  • O rezolutie cat mai mare in timpul filmarii. Alege o camera spion care dispune de o rezolutie generoasa. In felul acesta te poti bucura de cat mai multe detalii ale filmarii si poti obtine o eficienta maxima, mai ales daca vrei sa spionezi, spre exemplu, anumite documente si modul in care se umbla cu ele.
  • Un microfon. Nu este o dotare impresionanta, insa poate sa insemne extrem de mult. Un microfon iti poate aduce mai multe informatii decat iti pot aduce niste imagini. Daca vrei sa spionezi niste persoane si vrei sa obtii informatii utile, un microfon poate sa fie mai mult decat bine venit.
  • Un card de memorie incapator. Cel mai probabil, vei dori sa folosesti camera spion pentru mai multe zile sau chiar pentru mai multe luni. In aceste conditii, un card de memorie cat mai mare este indispensabil. Vei putea sa salvezi toate filmuletele de care ai nevoie si te vei putea bucura de ele atunci cand renunti la supraveghere.
  • Un detector de miscare.

O alta dotare impresionanta pentru o camera spion este un detector de miscare. Cu siguranta nu vrei sa filmezi fiecare moment dintr-o incapere, in conditiile in care de cele mai multe ori, aici nu se intampla nimic. Momentele cu adevarat importante apar in momentul in care exista miscare iar un detector de miscare le poate descoperi. Cu ajutorul unei astfel de dotari economisesti energie, economisesti timp si evident, economisesti spatiu pe cardul de memorie.

  • Infrarosu. Nu in ultimul rand, camera pe care o achizitionezi trebuie sa fie dotata cu infrarosu. O astfel de dotare permite filmarea pe timp de noapte la o calitate superioara, generand o eficienta maxima.

Daca te asiguri ca ai o camera de buna calitate, produsa de un producator cu renume, sansele sa obtii ceea ce te intereseaza sunt foarte mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *