fondul de ten vara

Vara efectiv machiajul ni se scurge pe fata. Din cauza caldurii in primul rand este foarte greu sa aplicam fondul de ten vara in asa fel incat sa reziste pe fata cat mai mult timp.

Cum sa alegi fondul de ten vara?

  1. Alege un fond de ten care are si pfactor  de protectie solara. Tine cont de nevoile tenului tau si de ce proprietati are fondul de ten.
  2. Alege nuanta/pigmetul care ti se potriveste pe perioada verii. Vara, pielea se bronzeaza, astfel ca si culoarea fondului de ten trebuie schimbata.
  3. Alege forma care ti se potriveste: spray, lichid, spuma, compact, crema.
  • lichid: se potriveste tuturor tipurilor de ten, mai putin celui gras.
  • spray: indicat tenului mixt;
  • crema: ten cu acnee;
  • compacte: ten gras si uleios.

Exista cateva modalitati prin care iti poti aplica in mod corect fondul de ten vara. Insa, in primul rand trebuie sa eviti urmatoarele greseli:

  • Folosirea unei nuante nepotrivite este una dintre greselile pe care femeile le fac atunci cand vine vorba despre fondul de ten. Pe timpul iernii tenul este mult mai deschis fata de sezonul de vara. Deci, in acest sezon trebuie sa iti alegi fondul de ten cu o nuanta sau poate chiar doua mai deschisa.
  • O alta greseala este aceea ca nu folosesti formula corespunzatoare. Vara trebuie sa folosesti un fond de ten mai light, mai aerat, cu o acoperire medie iar de micile imperfectiuni poti sa scapi cu ajutorul unui corector. Iarna insa trebuie sa folosesti un fond de ten cu o acoperire mai mare dar care insa nu trebuie sa il folosesti si vara pentru ca tenul transpira si va curge de pe fata.
  • O alta greseala este aceea ca aplici prea mult produs. Produsul trebuie aplicat in cantitati mici cu ajutorul degetelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *