Daca iti faci planuri, respecta-le!

Asa merge treaba! Asa a fost dintotdeauna! Mereu m-am gandit ca atunci cand o sa fiu mare, o sa am posibilitatea sa imi fac planuri pe care sa le respect! O regula generala! Indiferent ca erau planuri de viitor sau planuri de weekend pe care mi le faceam alaturi de prieteni! Am avut un “To do list”, de cand ma stiu. Avea cam 2 pagini de caiet studentesc pline cu lucruri pe care voiam sa le fac. Primul si cel mai important a fost achizitionarea unei case. Am reusit anul trecut cu ajutorul studioului Rich Girls! Cand am bifat primul lucru din lista… am simtit ca atunci a inceput viata mea!

Planurile sunt facute ca sa fie respectate. De ce spun asta? Pentru ca increderea ta in tine este mai importanta decat increderea celorlalti. Atunci cand reusesti ceva, clar acel ceva este important pentru tine. Chiar daca nu pentru tine, subconstientul tau se hraneste cu laurii victoriei. Devii mai puternic. Mai ambitios si stii ca viata nu se opreste acolo! E un drum lung de strabatut, dar tu privesti totul cu zambetul pe buze!

Al doilea lucru de pe lista mea este sa ma casatoresc! Stiu ca asta nu este cel mai usor de indeplinit plan! Dar stiu ca spre deosebire de altii, eu traiesc dupa un plan bine pus la punct!

Va multumim pentru atentia acordata acestui articol, si va invitam sa reveniti pe site-ul nostru saptamanal pentru a descoperii o multime de alte articole interesante. De asemenea ne puteti lasa comentariile si parerile dumneavoastra mai jos in sectiunea de comentari. Ne bucuram atata timp cat primim sugestii constructive sau experiente asemanatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *