Rochie de zi vs rochie de seara

Este foarte important sa le avem pe amandoua in sifonier, insa rochia de zi chiar este necesara, o putem asorta fie casual fie office in functie de ce avem nevoie in ziua respectiva.

Rochia de seara poate fi neagra, asta pentru a o accesoriza foarte usor, si a-i schimba “look-ul” la diferitele evenimente la care vei participa. Daca mergeti pe varianta de rochie de seara de culoare rosie, sau orice alta culoare foarte eleganta, atunci mare atentie la cum o asortati cu accesoriile. Un clutch si un colier statement cu siguranta vor scoate in evidenta rochia.

Daca sunteti o persoana sociabila, ce merge saptamanal la diverse evenimente, club-uri, nunti, botezuri sau evenimente corporate atunci este necesar sa va achizitionati ceva mai multe rochite atat casual cat si elegante.

Si accesoriile sunt foarte importante in aceasta situatie, dupa cum spuneam si mai sus, este necesar sa va accesorizati potrivit, pantofi, geanta plic sau clutch, coliere etc, pentru a iesi in evidenta ceva mai mult, alaturi de un machiaj pe masura veti intoarce toate privirile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *